Brute Force Protection melding

Krijgt u bij het inloggen in het Cpanel een Brute Force Protection melding? Dit betekent dat u meerdere malen met een verkeerd wachtwoord heeft ingelogd op het Cpanel dan wel een emailadres van uw account.

De Brute Force Protectie is een beveiliging van de server om hackers willekeurige wachtwoorden te laten invullen. Het IP adres wordt simpelweg geblokkeerd door de server en de hacker krijgt geen toegang meer.

U dient een half uur te wachten voordat u opnieuw kunt inloggen. Heeft u al vaker deze melding gehad en verdwijnt de melding niet na een half uur, dan is uw IP adres voor enkele dagen geblokkeerd. U kunt dan contact met de helpdesk opnemen zodat wij uw probleem kunnen onderzoeken.