Website onbereikbaar

Indien u uw website niet kunt bereiken, moet u eerst uitsluiten of anderen dit probleem ook hebben.

Dit kunt u controleren op de volgende link: http://downforeveryoneorjustme.com

Deze website controleert vanaf verschillende lokaties of uw website bereikbaar is. Als deze website aangeeft dat uw website onbereikbaar is, kunt u een support ticket openen in ons klantensysteem. Wij zullen dan direct onderzoeken wat het probleem is.

Mocht de website alleen voor u onbereikbaar zijn dan kunt u proberen de internet geschiedenis van uw internet browser te legen. Daarna probeert u uw website te verversen in de internet browser door op F5 van het toetsenbord te drukken.

Als dit ook niet helpt kunt u proberen het internet modem of de router te resetten door de stekker er 30 seconden uit te halen.

Als al het bovenstaande niet heeft geholpen is het mogelijk dat u handelingen op de server heeft verricht waardoor u geblokkeerd bent.

U kunt inloggen in het klantensysteem op onze website. Ons systeem controleert automatisch tijdens het inloggen of uw IP adres geblokkeerd is en zal een POPUP geven met daarin de reden van blokkade.