Spelregels Goedkope Webhoster

Om onze scherpe prijzen te kunnen garanderen voor onze klanten hebben we een aantal spelregels. Lees deze spelregels goed door om teleurstelling en problemen te voorkomen.
Bekijk de spelregels

Vind antwoord in onze kennisbank

In onze uitgebreide kennisbank kan u informatie vinden over alles wat met hosting te maken heeft. Van het instellen van uw e-mailadres tot aan het wijzigen van een MX-record.
Ga naar de kennisbank

Support aanvraag

Mocht u niet uw antwoord kunnen vinden in onze kennisbank of wilt u toch liever even persoonlijk contact hebben? Dan kunt u contact met ons opnemen door een support ticket aan te maken.
Support ticket aanmaken

E-mailservice

In onze kennisbank staan handleidingen om uw e-mailadres in te stellen. Komt u er niet uit? Maak dan gebruik van onze e-mailservice. Wanneer u eenmalig, slechts €24.95 betaalt, helpen wij u met het instellen van uw e-mailadres in elk gewenst e-mailprogramma. Neem contact met ons op door een supportaanvraag te doen.

Telefonische support

Als het oplossen van een probleem niet lukt per e-mail, dan kunt u ons door het aanmaken van een ticket uw telefoonnummer toesturen. We maken dan een afspraak om samen telefonisch het probleem op te lossen.

Kan ik jullie ook bellen?

We bieden geen telefonische ondersteuning. We hebben ervaren dat we onze klanten sneller en beter van dienst kunnen zijn per e-mail en zo houden we onze prijzen laag. Stuur ons gerust een e-mail, dan zullen we bewijzen dat je van ons de beste support krijgt!


Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.