Aankondiging migratie: 3 februari 22:00 uur verhuizing websites CP36 naar nieuwe server

Geplaatst op 27 januari 2020 in de categorie Updates

Om ons netwerk te verbeteren, schaffen we regelmatig nieuwe hardware aan en verhuizen we klanten van oude naar nieuwe hardware. Voor een selecte groep klanten zullen wij in de maand februari en maart vier oude webservers uitfaseren en uw website verhuizen naar een nieuwe server. Tijdens deze server migratie zullen wij de downtime tot een minimum beperken.
 Op maandag 3 februari omstreeks 22:00 uur ‘s avonds zullen wij uw website die op CP36 staat verhuizen naar een nieuwe server voor betere prestaties en capaciteit. Op de dag zelf kunt u daarom na 22:00 uur hierdoor enige hinder ondervinden. Let op: Beheert u zelf uw DNS? Dan dient u 4 februari zelf het IP-adres te wijzigen naar:

lees verder

Migratie voormalige Xenat klanten naar Web03 voltooid

Geplaatst op 16 augustus 2019 in de categorie Updates

Geachte klant,

Inmiddels is de verhuizing succesvol afgerond en staat uw website op een gloednieuwe server. U kunt voortaan inloggen in uw controlepaneel via https://web03.whitelabeldomein.nl:2222.

Inloggen kan met de gegevens waarmee u voorheen inlogde in cPanel.

lees verder

Overname Xenat door goedkopewebhoster.nl

Geplaatst op 9 augustus 2019 in de categorie Algemeen

Per 1 augustus 2019 hebben wij (goedkopewebhoster.nl) de webhosting activiteiten van Xenat Internet Services overgenomen. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte stellen van de overname en wat er voor u eventueel veranderd.

lees verder

8 mei: Server verhuizing CP04 + IP-adres wijziging

Geplaatst op 1 mei 2019 in de categorie Algemeen

Beste klant,

Goedkopewebhoster.nl is kort geleden op de hoogte gesteld dat het door ons gebruikte datacenter in Spijkenisse zeer binnenkort definitief haar deuren sluit.

Het directe gevolg is dat onze servers binnen dit datacenter in afzienbare tijd verplaatst moeten worden naar een alternatieve locatie. Wij verplaatsen onze back-up capaciteit naar Den Haag en shared webhosting naar onze primaire locatie in Iron Mountain (voormalig EvoSwitch) te Haarlem/Amsterdam.

lees verder

Nieuwe webhosting pakket namen

Geplaatst op 12 september 2018 in de categorie Updates

Wellicht is het u al opgevallen. Sinds vandaag hebben onze webhosting pakketten nieuwe namen. Waar de oude pakketnamen voor verwarring zorgden hebben we aan een select aantal klanten gevraagd welke namen beter zouden aansluiten bij de diensten. Zie hieronder het resultaat.

lees verder

Voorkom bezoekersverlies: installeer een SSL certificaat!

Geplaatst op 10 juli 2018 in de categorie Updates

Sinds begin 2017 toont Chrome een groene 'Secure' melding bij alle websites met een HTTPS verbinding. Onlangs is aangekondigd dat deze melding vanaf september 2018 niet meer getoond zal worden, omdat volgens Google de tijd rijp is voor 'HTTPS als standaard'. Alleen EV certificaten zullen dan nog een positieve indicator tonen. Vanaf juli dit jaar gaan ze bovendien bij álle onbeveiligde websites een 'not secure' melding tonen. Een flinke stimulans voor SSL in het algemeen dus Registreer nu uw SSL certificaat bij Goedkopewebhoster.

lees verder

Prijsverhoging .info en .biz door domain registry

Geplaatst op in de categorie Updates

Diverse domeinregistrie bedrijven hebben aangekondigd dat zij binnenkort de prijzen verhogen van hun extensies. Wij verhogen daarom de tarieven van zowel registraties, verhuizingen en verlengingen per direct. Registry prijsverhogingen .INFO + €1,- .BIZ + €1,-

lees verder

Servermigratie

Geplaatst op 18 mei 2018 in de categorie Algemeen

Op dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei zullen wij twee oude servers (CP07 en CP08) uitfaseren en uw website onderbrengen op een gloednieuwe server (CP35). Tijdens de migratieperiode is het mogelijk dat uw website enkele minuten niet bereikbaar is. Op dinsdag 15 mei zullen we CP07 uitfaseren en op woensdag 16 mei zal CP08 uitgefaseerd worden. Let op: Indien u in uw e-mail programma heeft ingesteld dat de server voor inkomende en uitgaande e-mail cpXX.c-panel-server.com is, dan dient u dit te wijzigen naar cp35.c-panel.server.com of naar uw eigen domeinnaam mail.uwdomeinnaam.nl (u dient uwdomeinnaam te vervangen voor uw eigen domeinnaam). Het nieuwe IP-adres van de server wordt: IPv4: 87.236.102.171 IPv6: 2a02:cc8::102:171 Mocht u naar aanleiding van deze e-mail vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door een ticket aan te maken via de klantenservice pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Goedkopewebhoster.nl

lees verder

Prijsverhoging .NET per 1 februari 2018

Geplaatst op 27 januari 2018 in de categorie Algemeen

Per 1 februari 2018 verhoogd de .NET registry de prijzen voor zowel registraties, verhuizingen als verlengingen. Wij verhogen de tarieven van .NET daarom ook per 1 februari 2018 met €1,- per jaar.

lees verder

50% korting op webhosting het eerste jaar!

Geplaatst op 21 oktober 2017 in de categorie Klantenservice

Van enkele klanten ontvingen we vragen omtrent de actieperiode het eerste jaar die u ontvangt als u klant bent bij Goedkope Webhoster. Vorig jaar augustus hebben wij naar alle klanten een nieuwsbrief verzonden met daarin de mededeling dat we geen gratis webhosting meer konden aanbieden. Doordat onze servers erg verouderd waren en de kans op downtime exponentieel toenam voor onze klanten hebben we besloten

lees verder


Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.