Migratie voormalige Xenat klanten naar Web03 voltooid

Geplaatst op 16 augustus 2019 in de categorie Updates

Geachte klant,

Inmiddels is de verhuizing succesvol afgerond en staat uw website op een gloednieuwe server. U kunt voortaan inloggen in uw controlepaneel via https://web03.whitelabeldomein.nl:2222.

Inloggen kan met de gegevens waarmee u voorheen inlogde in cPanel.

lees verder

Overname Xenat door goedkopewebhoster.nl

Geplaatst op 9 augustus 2019 in de categorie Algemeen

Per 1 augustus 2019 hebben wij (goedkopewebhoster.nl) de webhosting activiteiten van Xenat Internet Services overgenomen. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte stellen van de overname en wat er voor u eventueel veranderd.

Tarieven

De tarieven van Xenat liggen nagenoeg gelijk aan onze huidige tarieven. Op een enkele euro op jaarbasis na zullen de tarieven daarom niet wijzigen. U kunt op onze website de tarieven terugvinden van zowel de webhosting pakketten als de domeinregistratie.

Factuurperiode

Bij Goedkopewebhoster.nl sturen we circa 60 dagen voor het verlopen van uw abonnement een factuur. Gedurende 60 dagen heeft u de tijd deze factuur te voldoen. Om uw abonnement daarmee weer met een jaar te verlengen. Betaalt u uw factuur niet op tijd, dan belandt uw domeinnaam in quarantaine. Besluit u toch uw diensten te verlengen, dan dient de domeinnaam uit quarantaine gehaald te worden. Hier zijn kosten aan verbonden, afhankelijk van de extensie die u heeft.

Tip: Zet de verloopdatum van uw diensten in uw agenda om te late betaling te voorkomen.

Meer informatie vindt u op onze spelregel pagina. (https://www.goedkopewebhoster.nl/spelregels/)

Account gegevens

Wij sturen u zo spoedig mogelijk de nieuwe logingegevens toe, zodat u kunt inloggen op uw eigen klanten omgeving. Hier heeft u inzage in uw abonnementen en diensten, uw (betaalde) facturen en kunt u zelf uw NAW-gegevens wijzigen.

De gegevens worden toegestuurd naar het e-mailadres dat bij Xenat bekend was. Heeft u eind augustus nog geen gegevens van ons ontvangen? Neem dancontact met ons op via ons ticketsysteem.

Server migratie

Uw website wordt in de middag van woensdag 14 augustus verhuist naar een gloednieuwe server. Tijdens deze migratie zullen we de downtime van uw website tot een minimum beperken.

Goedkopewebhoster.nl maakt gebruik van het cPanel controlepaneel, evenals Xenat Internet Services deed. Helaas heeft cPanel aangekondigd per september de prijzen met meer dan 350% te verhogen. Dit heeft ons doen besluiten tijdens de migratie over te stappen naar het controlepaneel DirectAdmin. Op deze manier kunnen we de goedkope tarieven die we rekenen voor webhosting blijven hanteren.

Beheerd u zelf uw DNS? Dan dient u op 14 augustus na 18 uur zelf het IP-adres te wijzigen naar 88.214.28.132 (Ipv6 = 2a09:8b00:300:1::10). Wij regelen voor de klanten die zowel domeinnamen als het webhosting pakket bij ons afnemen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Vragen? Laat het ons weten!

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het ticketsysteem. Uw vraag wordt dan z.s.m. door een van onze medewerkers behandeld.

lees verder

8 mei: Server verhuizing CP04 + IP-adres wijziging

Geplaatst op 1 mei 2019 in de categorie Algemeen

Beste klant,

Goedkopewebhoster.nl is kort geleden op de hoogte gesteld dat het door ons gebruikte datacenter in Spijkenisse zeer binnenkort definitief haar deuren sluit.

Het directe gevolg is dat onze servers binnen dit datacenter in afzienbare tijd verplaatst moeten worden naar een alternatieve locatie. Wij verplaatsen onze back-up capaciteit naar Den Haag en shared webhosting naar onze primaire locatie in Iron Mountain (voormalig EvoSwitch) te Haarlem/Amsterdam.

lees verder

Nieuwe webhosting pakket namen

Geplaatst op 12 september 2018 in de categorie Updates

Wellicht is het u al opgevallen. Sinds vandaag hebben onze webhosting pakketten nieuwe namen. Waar de oude pakketnamen voor verwarring zorgden hebben we aan een select aantal klanten gevraagd welke namen beter zouden aansluiten bij de diensten. Zie hieronder het resultaat.

lees verder

Voorkom bezoekersverlies: installeer een SSL certificaat!

Geplaatst op 10 juli 2018 in de categorie Updates

Sinds begin 2017 toont Chrome een groene 'Secure' melding bij alle websites met een HTTPS verbinding. Onlangs is aangekondigd dat deze melding vanaf september 2018 niet meer getoond zal worden, omdat volgens Google de tijd rijp is voor 'HTTPS als standaard'. Alleen EV certificaten zullen dan nog een positieve indicator tonen. Vanaf juli dit jaar gaan ze bovendien bij álle onbeveiligde websites een 'not secure' melding tonen. Een flinke stimulans voor SSL in het algemeen dus Registreer nu uw SSL certificaat bij Goedkopewebhoster.

lees verder

Prijsverhoging .info en .biz door domain registry

Geplaatst op in de categorie Updates

Diverse domeinregistrie bedrijven hebben aangekondigd dat zij binnenkort de prijzen verhogen van hun extensies. Wij verhogen daarom de tarieven van zowel registraties, verhuizingen en verlengingen per direct. Registry prijsverhogingen .INFO + €1,- .BIZ + €1,-

lees verder

Servermigratie

Geplaatst op 18 mei 2018 in de categorie Algemeen

Op dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei zullen wij twee oude servers (CP07 en CP08) uitfaseren en uw website onderbrengen op een gloednieuwe server (CP35). Tijdens de migratieperiode is het mogelijk dat uw website enkele minuten niet bereikbaar is. Op dinsdag 15 mei zullen we CP07 uitfaseren en op woensdag 16 mei zal CP08 uitgefaseerd worden. Let op: Indien u in uw e-mail programma heeft ingesteld dat de server voor inkomende en uitgaande e-mail cpXX.c-panel-server.com is, dan dient u dit te wijzigen naar cp35.c-panel.server.com of naar uw eigen domeinnaam mail.uwdomeinnaam.nl (u dient uwdomeinnaam te vervangen voor uw eigen domeinnaam). Het nieuwe IP-adres van de server wordt: IPv4: 87.236.102.171 IPv6: 2a02:cc8::102:171 Mocht u naar aanleiding van deze e-mail vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door een ticket aan te maken via de klantenservice pagina. Met vriendelijke groet, Het team van Goedkopewebhoster.nl

lees verder

Prijsverhoging .NET per 1 februari 2018

Geplaatst op 27 januari 2018 in de categorie Algemeen

Per 1 februari 2018 verhoogd de .NET registry de prijzen voor zowel registraties, verhuizingen als verlengingen. Wij verhogen de tarieven van .NET daarom ook per 1 februari 2018 met €1,- per jaar.

lees verder

50% korting op webhosting het eerste jaar!

Geplaatst op 21 oktober 2017 in de categorie Klantenservice

Van enkele klanten ontvingen we vragen omtrent de actieperiode het eerste jaar die u ontvangt als u klant bent bij Goedkope Webhoster. Vorig jaar augustus hebben wij naar alle klanten een nieuwsbrief verzonden met daarin de mededeling dat we geen gratis webhosting meer konden aanbieden. Doordat onze servers erg verouderd waren en de kans op downtime exponentieel toenam voor onze klanten hebben we besloten

lees verder

Nieuw! Statuspagina voor directe storing updates

Geplaatst op in de categorie Klantenservice

Naast onze vernieuwde website hebben we een speciale monitoring pagina in het leven geroepen zodat wij u als klant snel op de hoogte kunnen brengen van eventuele storingen in ons netwerk of datacenter.

lees verder


Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.