SpamExperts, dé oplossing tegen spam!

Wanneer je er voor kiest om een (nieuw) webhostingpakket af te sluiten spreekt het voor zich dat je deze op zo comfortabel mogelijke wijze zal willen kunnen gebruiken. Niemand zit er dan ook op te wachten om meteen na het aanmaken van een e-mailadres op je eigen domeinnaam geconfronteerd te worden met grote hoeveelheden spam. Toch is dat wel degelijk wat er tegenwoordig gebeurt. Er is zoveel spam op het internet terug te vinden dat iedereen er wel eens mee geconfronteerd wordt. Gelukkig bestaat er nu een zeer interessante oplossing om de hoeveelheid spam die je ontvangt aanzienlijk te beperken, namelijk door gebruik te maken van SpamExperts. Hierdoor wordt een hoop frustratie ongetwijfeld voorkomen!

Wat is SpamExperts precies?

SpamExperts werd gelanceerd in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest gebruiksvriendelijke oplossingen tegen spam. Bijzonder veel internetgebruikers genieten dan ook naar volle tevredenheid reeds vele jaren van de bescherming die door SpamExperts wordt verzorgd. Wanneer je er voor kiest om een nieuwe webhostingpakket af te sluiten bij een bepaalde webhoster is de kans echter bijzonder groot dat je voor SpamExperts ondersteuning een meerprijs dient te betalen. Deze is gemiddeld gelegen rond de 1 à 1,50 euro per maand. Door er voor te kiezen om webhosting bij ons af te sluiten hoef je nooit rekening te houden met deze meerprijs! Wij bieden al onze webhostingklanten dan ook helemaal gratis SpamExperts ondersteuning aan.

Hoe werkt SpamExperts precies?

Het bedrijf achter de SpamExperts software beschikt over een gepatenteerde, slimme technologie welke er voor zorgt dat spam reeds kan worden geëlimineerd nog vooraleer ze het netwerk bereikt. Het is onnodig om te zeggen dat er op deze manier een razend efficiënte bescherming wordt geboden tegen spam. Bovendien is het zo dat SpamExperts ook op regelmatige basis de vereiste vernieuwingen toepast. Deze vernieuwingen beperken zich niet alleen tot de beveiligde dataverzameling, maar tevens tot de analyses die worden uitgevoerd. Op deze manier worden niet patronen en / of eventuele afwijkingen snel opgemerkt en kan er op worden geanticipeerd. Op deze manier biedt SpamExperts een blijvende bescherming tegen de dreiging van spam.

Niet alleen bescherming tegen inkomende spam

Bovenstaande doet vermoeden dat SpamExperts enkel en alleen bescherming biedt tegen inkomende spam. Laten we dit vermoeden meteen ontkrachten door te stellen dat dit niet het geval is. De installatie van SpamExperts zorgt er namelijk eveneens voor dat er een uitgaande filter wordt geactiveerd. Ook dit kan voor je website van cruciaal belang zijn. In het verleden is het namelijk vaak gebeurd dat er buiten medeweten van de eigenaar van een website om grote hoeveelheden spam werden verstuurd. Door SpamExperts te installeren behoort dit tot het verleden waardoor niet alleen blacklisting van je website, maar ook hoge boetes kunnen worden voorkomen. Diverse partijen die (grote hoeveelheden) ongewenste e-mail verstuurden werden in het verleden door nationale wetgevende en controlerende organisaties zwaar op de vingers getikt en beboet. Voorkom dat jou hetzelfde overkomt door te kiezen voor een webhostingpakket met SpamExperts ondersteuning!

Wat maakt SpamExperts zo belangrijk?

Spam zorgt er voor dat niet alleen consumenten, maar ook bedrijven elke dag opnieuw worden geconfronteerd met heel wat frustraties. Dit is niet in het minst het geval omdat het controleren van alle spam die je ontvangt behoorlijk veel tijd in beslag kan nemen. Wanneer je kan rekenen op de ondersteuning van SpamExperts behoort dat echter definitief tot het verleden. Wij hebben alle voordelen van SpamExperts nog even voor jou op een rijtje gezet:

 

  • Je hoeft niet langer alle spam e-mails te controleren waardoor je zeer veel tijd kan uitsparen;
  • De gepatenteerde technologie van SpamExperts zorgt er voor dat je bescherming tegen spam altijd actueel en dus efficiënt is;
  • Niet alleen inkomende, maar ook uitgaande spam wordt een halt toegeroepen. Hierdoor kunnen niet alleen hoge boetes, maar ook blacklisting worden voorkomen;
  • SpamExperts ondersteuning is bij ons gratis inbegrepen bij al onze webhostingpakketten;

Bestel jouw webhostingpakket met SpamExperts ondersteuning nu!

Wij vinden het bijzonder belangrijk dat we onze klanten die in ons hun vertrouwen stellen voor wat het afsluiten van een webhostingpakket betreft meteen kunnen genieten van een zo kwalitatief en bevredigend mogelijke oplossing. Omwille van deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om geen meerprijs in rekening te brengen voor SpamExperts ondersteuning. Voor welke van onze verschillende webhostingpakketten je ook mag kiezen, je bent dus altijd en volledige kosteloos optimaal beschermd tegen spam. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren en wil je de unieke voordelen van SpamExperts ondersteuning zelf ontdekken? Aarzel dan niet langer en vraag vandaag nog één van onze webhostingpakketten aan!

Bestel vandaag nog webhosting met SpamExperts

Direct bestellen


Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.