Geachte klant,

Om ons netwerk te verbeteren, schaffen we regelmatig nieuwe hardware aan en verhuizen we klanten van oude naar nieuwe hardware.

Voor een selecte groep klanten zullen wij in de maand februari en maart vier oude webservers uitfaseren en uw website verhuizen naar een nieuwe server. Tijdens deze server migratie zullen wij de downtime tot een minimum beperken.

Op maandag 30 maart omstreeks 20:00 uur zullen wij beginnen uw website, die op CP35 staat, te verhuizen naar een nieuwe server voor betere prestaties en capaciteit. In de avond is hierdoor de kans aanwezig dat tussen 20:00 uur ’s avonds en 17:00 uur de volgende dag (31 maart) uw website kortstondig offline (in de meeste gevallen maximaal 5 minuten) zal zijn om uw website over te zetten.

Let op: Beheert u zelf uw DNS? Dan dient u 30 op 31 maart zelf het IP-adres te wijzigen naar:

IPv4: 88.214.28.137
IPv6: 2a09:8b00:300:8::10

Ook maken we gebruik van nieuwe nameservers, deze dient u in te stellen wanneer u uw domeinnaam elders dan bij ons heeft geregistreerd.

Nieuwe nameservers

ns1.whitelabeldomein.nl
ns2.whitelabeldomein.net
ns3.whitelabeldomein.eu
ns4.whitelabeldomein.nl

Nieuwe servernaam: web05.whitelabeldomein.nl

U kunt inloggen met uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord via uwdomeinnaam.ext:2222. In dit geval dient u uwdomeinnaam.ext te vervangen voor uw eigen domeinnaam.

Wij regelen voor de klanten die zowel domeinnamen als het webhosting pakket bij ons afnemen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Controleer ook goed uw e-mail instellingen. Maakt u op dit moment bijvoorbeeld gebruik van cp35.c-panel-server.com als inkomende en/of uitgaande mailserver. Wijzig dit dan naar mail.uwdomeinnaam.ext (vervang uwdomeinnaam.ext naar uw eigen domeinnaam).

DirectAdmin controlepaneel

Het is in onze vorige nieuwsbrief al ter sprake gekomen: cPanel heeft afgelopen september de prijzen flink verhoogd waardoor de licentiekosten met ruim 1000% zijn gestegen voor ons. Om deze prijsverhoging niet door te belasten aan onze klanten hebben we besloten af te stappen van het cPanel controlepaneel en de klanten tijdens de migratie over te zetten naar het controlepaneel DirectAdmin. De kennisbank artikelen zullen we komende periode hierop aanpassen.

Mocht u naar aanleiding van deze aankondiging vragen hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een ticket aanmaken via onze website.

Met vriendelijke groet,

Het GoedkopeWebhoster team