Om ons netwerk te verbeteren, schaffen we regelmatig nieuwe hardware aan en verhuizen we klanten van oude naar nieuwe hardware.

Voor een selecte groep klanten zullen wij in de maand februari en maart vier oude webservers uitfaseren en uw website verhuizen naar een nieuwe server. Tijdens deze server migratie zullen wij de downtime tot een minimum beperken.
Op maandag 3 februari omstreeks 22:00 uur ‘s avonds zullen wij uw website die op CP36 staat verhuizen naar een nieuwe server voor betere prestaties en capaciteit. Op de dag zelf kunt u daarom na 22:00 uur hierdoor enige hinder ondervinden.

Let op: Beheert u zelf uw DNS? Dan dient u 4 februari zelf het IP-adres te wijzigen naar:

IPv4: 88.214.28.136
IPv6: 2a09:8b00:300:5::10

Nieuwe servernaam: web04.whitelabeldomein.nl

Wij regelen voor de klanten die zowel domeinnamen als het webhosting pakket bij ons afnemen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

DirectAdmin controlepaneel

Het is in onze vorige nieuwsbrief al ter sprake gekomen: cPanel heeft afgelopen september de prijzen flink verhoogd waardoor de licentiekosten met ruim 1000% zijn gestegen voor ons. Om deze prijsverhoging niet door te belasten aan onze klanten hebben we besloten af te stappen van het cPanel controlepaneel en de klanten tijdens de migratie over te zetten naar het controlepaneel DirectAdmin. De kennisbank artikelen zullen we komende periode hierop aanpassen.

Mocht u naar aanleiding van deze aankondiging vragen hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een ticket aanmaken via onze website.