Geachte klant,

Inmiddels is het enkele dagen (voor de meeste enkele weken) geleden dat wij uw website vanaf de oude webservers hebben verhuist naar een gloednieuwe webserver.

Wij willen u vragen om goed te controleren of uw website naar behoren werkt. Per 15 juni a.s. zullen wij namelijk de data die op de oude webservers stonden vernietigen. Na 15 juni is het niet meer mogelijk om toegang te verkrijgen tot deze oude data.

Wij vragen u dit, zodat u kunt controleren of uw website goed functioneert. Als dat namelijk niet het geval is, kunnen wij middels de oude data controleren of bepaalde functies voor de migratie wel goed functioneerden.

Mocht u opmerken dat iets niet goed functioneert aan uw website, dan willen wij u vragen z.s.m. contact met ons op te nemen door een ticket aan te maken.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp hierbij.

Met vriendelijke groet,
Het GoedkopeWebhoster team