Hoe kan ik mijn EPP code opvragen?

Voor het verhuizen van sommige domeinnamen (.nl/.com/.info etc) heeft u een EPP code nodig.
Dit is een authorisatiecode die u kunt opvragen bij uw huidige provider. Zonder deze code is het niet mogelijk om bepaalde domeinnamen te verhuizen naar Goedkopewebhoster.

Indien de huidige provider niet wil meewerken aan het verstrekken van de EPP code kunt u het volgende doen:
U dient hem schriftelijk te sommeren binnen 5 werkdagen u de code te verstrekken. U wijst hem er tevens op dat hij verplicht is u de code te verstrekken.

Mocht de provider niet reageren dan kunt u een kopie van uw ondertekende brief aan ons mailen samen met een kopie van uw legitimatie bewijs. Wij starten dan een escalatieprocedure bij de domeinregistrar om de EPP code alsnog te verkrijgen.

EPP-code voor wegverhuizen domeinnaam

Indien u uw domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider kunt u in het klantensysteem uw EPP code opvragen via het hoofdmenu Domeinen > Bekijk details > Beheer acties, epp code opvragen.

U ziet de EPP code direct op uw scherm. Als u de code niet ziet kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Zij zullen de code vervolgens naar u sturen.

Op het moment dat uw domeinnaam is overgezet naar de nieuwe provider wordt uw hostingpakket verwijderd van onze server. U dient ervoor te zorgen dat u uw bestanden vooraf veilig stelt.