Naast onze vernieuwde website hebben we een speciale monitoring pagina in het leven geroepen zodat wij u als klant snel op de hoogte kunnen brengen van eventuele storingen in ons netwerk of datacenter.

Wat in het verleden veel gebeurde is dat onze klanten telefonisch contact opnamen op het moment dat er zich een storing voordeed. We proberen zoveel mogelijk onze klanten persoonlijk op de hoogte te brengen van eventuele storingen maar onze focus ligt bij het oplossen van het probleem.

Vandaar dat we hebben bekeken hoe we onze klanten het beste op de hoogte kunnen houden zonder dat wij worden onderbroken in het oplossen van het probleem.

Statuspagina

Via de nieuwe statuspagina kunt u exact zien of er een storing is.

Op deze pagina brengen wij u actueel op de hoogte van storingen en netwerkproblemen.

U kunt de statuspagina het snelst bereiken door aan de rechterkant van elke pagina op het status icoontje te klikken.