Zoals u wellicht is opgevallen hebben we vandaag de vernieuwde en verbeterde website van Goedkopewebhoster.nl gelanceerd! Samen met de nieuwe website hebben we ook onze huisstijl aangepast en het logo een frissere uitstraling gegeven.

De meeste klanten zijn al jarenlang klant bij ons, sommige al bijna 10 jaar! Voor deze klanten was al jaren onze standaard uitstraling bekend.

Intern zitten we niet stil en zijn we de laatste maanden druk bezig geweest met de voorbereiding van een nieuwe website. Daarnaast moet dit de eerste stap zijn om onze dienstverlenging drastisch te verbeteren. We willen onze klanten sneller en beter van dienst zijn door een uitgebreide kennisbank te maken met handleidingen en video’s, we willen onze klanten meer en betere klantenservice bieden door sneller te reageren op tickets en uiteraard met de vernieuwde responsive website kunnen we nu onze klanten ook via tablet of smartphone van dienst zijn.

We zijn benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden. Wilt u een compliment geven of wellicht heeft u aanvullende feedback voor ons, dan horen we dat natuurlijk graag!