Hoe kan ik een domeinnaam redirect instellen?

Als je een domeinnaam wilt redirecten (ook wel forwarden genoemd), volg dan de volgende stappen.

Log in op DirectAdmin met de gegevens die je ten tijde van je bestelling van ons hebt ontvangen.

Eenmaal ingelogd in DirectAdmin zoek je op “Site redirection” onder Advanced features. Klik hier op om naar de volgende pagina te gaan.

Op de pagina zie je een aantal velden staan. Vul hier in;

• Vul bij “Local URL Path” uw huidige URL of subpagina in.
  • Bij “Redirect type” of de domeinnaam permanent of tijdelijk moet doorverwijzen
  • Bij “Destination URL” vul je in naar welke domeinnaam de domeinnaam moet doorverwijzen

Klik vervolgens op de button “Save” om de instellingen op te slaan.