Hoe kan ik een domeinnaam redirect instellen in cPanel?

Als je een domeinnaam wilt redirecten (ook wel forwarden genoemd), volg dan de volgende stappen.

Log in op je cPanel met de gegevens die je ten tijde van je bestelling van ons hebt ontvangen.

Eenmaal ingelogd in cPanel zoek je op “redirect” in de zoekbalk. Je zal dan het volgende icoon zien verschijnen. Klik hier op om naar de volgende pagina te gaan.

Op de pagina zie je een aantal velden staan. Vul hier in;

• Bij “Type” of de domeinnaam permanent of tijdelijk moet doorverwijzen
  • Selecteer bij https?://(www)? welke domeinnaam je wilt dat doorverwijst
  • Redirects to naar welke domeinnaam de domeinnaam moet doorverwijzen
  • Laat bij redirection: “redirect with or without www.” aanstaan zodat al het verkeer wordt doorverwezen

Klik vervolgens op de button “Add” om de instellingen op te slaan.

Copyright © 2017 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)