Uw website uploaden

Zodra uw account is aangemaakt ontvangt u van ons de email “Nieuwe account informatie”.
(Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in uw spambox. U kunt deze email ook raadplegen in het klantensysteem > Emails)

In de email vindt u informatie over het uploaden van uw website d.m.v. FTP en de gegevens om in te loggen in het Cpanel.

Als u al een website heeft gemaakt:

U heeft 2 opties om uw website te uploaden als u al een website heeft gemaakt:

1. Uw website uploaden door middel van FTP, gebruik hiervoor de onderstaande FTP gegevens. Als u succesvol bent ingelogd, dient u alle bestanden te plaatsen in de directory Public_HTML. Alleen in deze directory is uw website zichtbaar voor het internet.

Server: uwdomein.tld (tld is uw domein extensie, bijvoorbeeld .com/.nl/.eu)
username: uw cpanel username
password: uw cpanel wachtwoord

2. Uw website uploaden door middel van de Bestandsbeheer in Cpanel.

Als u nog geen website heeft gemaakt:

Voor het maken van een website heeft u enige kennis nodig van HTML of PHP. Uw website startpagina dient de bestandsnaam index.html te hebben, alleen dan zal uw pagina automatisch laden. Zodra uw website klaar is kunt u de website uploaden via FTP of met de Bestandsbeheerder in Cpanel.