Let’s Encrypt SSL certificaat activeren

In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je het Let’s Encrypt SSL certificaat kunt activeren. Deze handleiding gaat er vanuit dat je al bent ingelogd in DirectAdmin en op het hoofdscherm bent.

Stap 1

Klik onder “Advanced Features” op “SSL certificates”.

Stap 2

Selecteer op deze pagina “Free & automatic certificate from Let’s Encrypt”.

Stap 3

Selecteer onderin op welke domeinnamen en subdomeinen je het SSL certificaat geïnstalleerd wilt hebben (bijvoorbeeld voor de mail op mail.domeinnaam.ext, en als je subdomeinen hebt kan je op subdomein.domeinnaam.ext een SSL installeren.

Klik vervolgens onderaan op de “save” button.

Het SSL certificaat wordt nu geïnstalleerd. Je ziet na afloop een melding dat het SSL certificaat met succes is geïnstalleerd.