E-mail instellen Microsoft Outlook Windows

Stap 1

Als u Microsoft Outlook 2016 hebt geopend klikt u links boven op bestand.

Stap 2

Vervolgens klikt u op account toevoegen

Stap 3

Kies nu voor Handmatige instelling of extra servertypen

Stap 4

Selecteer POP of IMAP

Stap 5

Vul de benodigde gegevens in, kies bij type account voor IMAP en klik vervolgens meer instellingen aan.

Stap 6

Klik server voor uitgaande e-mail aan en selecteer vervolgens Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist. Daarbij moet Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail aangevinkt zijn.

Stap 7

De ingevoerde gegevens worden nu getest. Als de gegevens correct zijn ingevoerd zult u net zoals in het plaatje hierbeneden zien dat er 2 groene vinkjes staan. Klik daarna op sluiten.

Stap 8

Klik vervolgens op voltooien.