Ik wil een back-up terugplaatsen

Het is bij ons mogelijk om zelf uw eigen backups te maken in het Cpanel. U kunt een backup maken van uw emailadressen, website bestanden en databases. Deze backups kunt u ook zelf weer herstellen via uw Cpanel > Backups. De enige optie die u zelf niet kunt herstellen zijn de full backups. Deze zijn bedoelt voor systeembeheerders en kunnen alleen door onze helpdesk hersteld worden.

Het is belangrijk dat u voor een grote wijziging aan uw website een backup maakt zodat u altijd terug kunt naar de oude situatie. Deze backup kunt u downloaden via FTP naar uw eigen computer en daar bewaren.

Indien u geen backup heeft gemaakt kunnen wij u voorzien van een backup, u bent dan echter gebonden aan de datum van onze backup. Wij maken dagelijks een backup van al onze servers. Deze bestanden worden maximaal 14 dagen bewaard op onze backup servers.

Mocht u uw account willen herstellen vanuit een backup, dan vragen wij hiervoor een vergoeding van eenmalig 15 euro excl. BTW.

U kunt een restore aanvragen door een ticket aan te maken

Indien u zelf uw eigen backup aanlevert dient u deze te uploaden naar de root van uw account en ons de bestandsnaam door te geven.


Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.