Ik wil een backup terug laten zetten, kan dat?

Absoluut! We maken gedurende de maand meerdere back-ups. Voor onze klanten met een onderhoudsabonnement doen we dit geheel kosteloos. Heb je geen onderhoudsabonnement? Sluit er een af (neem hiervoor contact met ons op) of betaal eenmalig €15 voor het terug plaatsen van een actuele back-up.

Stuur ons een e-mail waarin je aangeeft wanneer het probleem ontstaan is en wij zoeken de beste back-up voor je op. Het kan voorkomen dat de meest recente backup niet de beste oplossing is omdat je bijvoorbeeld er pas na het weekend achter komt dat er een probleem is. In dat geval moet je er rekening mee houden dat je data van de afgelopen periode na de backup mist.

Update: Nieuw! Zet zelf een back-up terug

Na vele ontwikkeluren hebben we een back-up manager ontwikkelt zodat u zelf eenvoudig een back-up terug kunt zetten.

Stap 1

Klik onder “Advanced Features” op “Backup Manager” om een back-up terug te zetten.

Stap 2

Selecteer in het dropdown menu de datum waarvan u de back-up wilt terugzetten.

Stap 3

Selecteer wat u wilt terugzetten. U heeft de keus tussen website data, e-mails en database. Selecteer alle 3 als u alle 3 wilt terugzetten. Klik vervolgens op “Restore backup” om het proces te starten waarmee de back-up wordt teruggeplaatst.

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de back-up. U dient zelf ook regelmatig een back-up van uw website lokaal te bewaren.