Ik kan niet meer inloggen

Inloggen klanten account

Als u niet kunt inloggen in het klanten account met het e-mailadres dat u bij ons gebruikt heeft ten tijde van registratie, dan kunt u uw wachtwoord resetten.

De gebruikersnaam heeft u bij uw aanmelding zelf verzonnen. U kunt ook uw e-mailadres invullen in het gebruikersnaam veld.

Mocht u het wachtwoord niet meer weten dan kunt u deze laten resetten door op de RESET link te klikken zodra u 1x verkeerd hebt ingelogd. Het wachtwoord wordt u dan toegezonden aan het geregistreerde e-mailadres.

Inloggen cPanel

Zodra u de Cpanel login gegevens kwijt bent kunt u inloggen in het klantensysteem op onze website: www.goedkopewebhoster.nl/clients

In het menu klikt u Webhosting > Bekijk details > Wijzig Wachtwoord.

Hier kunt u uw wachtwoord inzien en ook wijzigen.

Als u 1 scherm terug gaat dan kunt u op de knop Cpanel Inloggen klikken om direct automatisch in te loggen op het Cpanel.

Uw wachtwoord resetten voor cPanel doet u als volgt: Via het klanten account > webhosting > bekijk details > wijzig wachtwoord kunt u het wachtwoord en de gebruikersnaam van uw hostingaccount inzien.

Copyright © 2017 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)