E-mail instellen iPhone of iPad

Stap 1

Ga op je iPhone of iPad naar “instellingen” en vervolgens naar “Mail, Contacten, Agenda”. Klik daar op “Nieuwe account”.

nieuw-account-aanmaken

Stap 2

Vul op het volgende scherm Naam, E-mail, wachtwoord en beschrijving van het e-mailadres in. Je kan evt. bij Naam en Beschrijving dezelfde omschrijving vermelden. Klik op volgende zodra je alle gegevens hebt ingevuld.

gegevens-invullen

Stap 3

Op deze pagina kun je de overige gegevens van je e-mailadres instellen. Bij Host Today geldt dat zowel de inkomende als de uitgaande mailserver mail.domeinnaam.nl zijn. Hierbij is domeinnaam.nl natuurlijk je eigen domeinnaam.

Als gebruikersnaam vul je jouw e-mailadres in (in het voorbeeld info@schoonmakers.nl).

mailserverinstellingen

Klik op volgende.

Stap 4

Zodra je op volgende hebt geklikt zal je iPhone of iPad om identiteitscontrole vragen. Klik op “Ga door” om de mailconfiguratie af te ronden.

identiteitscontrole