Installatron is een handige tool waarmee je binnen Cpanel een softwarepakket op je webhosting kan installeren. Het gaat allemaal automatisch. Met enkele klikken staat je nieuwe WordPress of Joomla! Website direct online. Je kan dan al beginnen werken aan een nieuwe blog bijvoorbeeld.

Maar er zijn heel wat meer softwaresystemen te installeren, namelijk 300 verschillende systemen verdeeld in 17 categorieën. Als je er nog niet aan uit bent welk systeem te gaan gebruiken, dan kan je de lijst eens raadplegen. Er staat overal uitleg bij, wat het systeem precies doet en waarvoor je het kan gebruiken. Zo heb je volledige webwinkel systemen, fora en CRM-systemen. Allemaal kant en klaar, met 1 klik te gebruiken.

Bij het installeren van een softwaresysteem kan je ook aangeven om automatische back-ups te nemen. Zeer handig, zeker met de cyberaanvallen tegenwoordig. Als er dan iets verkeerd gaat met je website, kan je deze herstellen door de back-up terug te plaatsen. Ook updates van je website kan je instellen op automatisch. Zo ben je zeker dat je steeds de laatste versie hebt, en ben je ook weer beter beveiligd.

Installatron neemt dus heel wat werk over. Je hoeft niets meer handmatig aan te maken. Ftp, mysql, updates en back-up worden allemaal automatisch aangemaakt in enkele seconden. Zowel voor een leek als een ervaren gebruiker is dit een tijdbesparende tool. Ook bij Hosttoday.nl kan je gebruik maken van Installatron, deze is op elk hostingpakket te vinden.

Bestel vandaag nog webhosting met Installatron

Direct bestellen


Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.