Infrastructuur

Wij maken gebruik van twee datacenters. Dit doen we bewust om risico’s te verspreiden. Hierdoor zullen nooit alle klanten tegelijk last hebben van een eventuele storing.
Uw data is ondergebracht in het Data Facilities (DF1) datacenter te Spijkenisse of SmartDC te Rotterdam. De reden dat we gekozen hebben voor deze twee datacenters is vanwege het feit dat de medewerkers van beide datacenters dag en nacht voor ons en u klaar staan, ze een professionele netwerk snelheid bieden, voldoende capaciteit hebben en daarnaast de kwaliteit waarborgen waar wij garant voor staan. Beide datacenters zijn volledig redundant uitgevoerd en hosten uw website energie neutraal.

Onze datacenters

Data Facilities (DF1)

Data Facilities (DF1) in Spijkenisse behoort tot de top van de datacenters. Met bijna 1000 vierkante meter aan ruimte bied dit datacenter meer dan genoeg ruimte voor ons om in de toekomst door te groeien.

SmartDC Rotterdam

SmartDC gebruikt 100% groene stroom. Het SmartDC datacenter is gelokaliseerd in de voormalige Van Nelle fabriek en heeft meerdere beveiligingszones, is uitgerust met biometrische toegangscontrole, 360 graden-camera’s met motion tracking en 24/7 on-site beveiligingspersoneel. Daarnaast zijn alle racks voorzien van 2x 32 Amp (7kW) powerfeeds en hoge capaciteit koeling.

Probeer de eerste 12 maanden voor slechts 1 euro per maand

Direct bestellen

Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.