Heb je al ervaring opgedaan met het runnen van een webshop? Dan is wellicht Goedkope Magento hosting voor jouw Magento webshop wel wat. Magento biedt namelijk enorm veel functies waardoor jouw webshop voorlopig kan blijven groeien. Naast WooCommerce is Magento het grootste gratis webshop software pakket dat gebruikt wordt.

 

Goedkope Magento hosting vs WooCommerce

Weet je nog niet welk pakket geschikt is voor jouw webshop? Wellicht dat wij kunnen helpen. We hosten al ruim 10 jaar lang Magento en WooCommerce webshops voor onze klanten.

Wanneer kies je voor Magento?

Magento is een enorm uitgebreid pakket. Alles wat je als professionele webshop eigenaar nodig hebt, zit standaard in Magento. Dat zorgt er wel voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je webshop wat trager kan zijn dan andere webshop pakketten. Heb je zoveel functies nodig of ben je al langer bezig met een webshop en toe aan de volgende groeistap? Kies dan voor Magento!

Niet zoveel functies nodig? Kies WooCommerce

Als je net begint met een webshop dan kan je beter kiezen voor eenvoud. Kies in dat geval voor WooCommerce hosting van Goedkope Webhoster. WooCommerce is het open source webshop pakket van WordPress. Met slechts een enkele plug-in heb je WooCommerce geïnstalleerd op je WordPress website. Het mooie van WooCommerce is dat het erg eenvoudig in gebruik is (en snel te begrijpen) en daarnaast er ook erg professioneel uitziet.

Probeer goedkope Magento hosting voor 1 euro per maand!

Direct bestellen

Copyright © 2017 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.