Goedkope Joomla! hosting

Joomla is naast WordPress het meest gekozen open source CMS systeem om simpele en professionele websites in een handomdraai te maken. Meer dan 40 miljoen websites op het world wide web zijn gemaakt via Joomla. Bij onze Joomla hosting pakketten krijg je gratis de mogelijkheid om via Installatron eenvoudig Joomla te installeren en up-to-date te houden. Je hebt geen technische kennis nodig om een website op te zetten. Joomla is een erg flexibele tool voor het maken van uw website. Voor Joomla zijn een scala aan plugins beschikbaar die je meestal gratis of voor een kleine vergoeding kunt gebruiken zodat u jouw website volledig naar je wensen kunt inrichten.

Joomla! hosting

Wij hosten jouw Joomla websites op speciaal geoptimaliseerde servers waardoor Joomla goed en snel werkt. Via ons cPanel controlpanel kan je snel een installatie doen van Joomla via de Installatron Tool. Belangrijk is wel dat je Joomla en de eventuele plugins blijft updaten.

Joomla hosting

De Joomla hosting van Goedkope Webhoster biedt jou de mogelijkheid om met Installatron zonder technische kennis snel een Joomla website op te zetten. Je bent in een handomdraai klaar om aan de slag te gaan.

Stap #1 Registreer je domeinnaam en kies het Goedkope Joomla hosting pakket. Alle pakketten bij Goedkope webhoster ondersteunen Joomla.

Stap #2 Je ontvangt per e-mail van ons de inloggegevens van je pakket. Log in met deze gegevens op het cPanel controlpanel.

Stap #3 Klik op Installatron en installeer Joomla. Je bent klaar om aan de slag te gaan met Joomla!

Joomla website verhuizen

Heb je een Joomla website en wil je deze website verhuizen naar onze Goedkope Joomla hosting omgeving? Vul dan het formulier in via onze website verhuisservice en wij helpen je met het verhuizen van uw Joomla! website naar ons webhosting platform.

Probeer goedkope Joomla! hosting voor 1 euro per maand!

Direct bestellen

Copyright © 2017 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.