Bent u op zoek naar Goedkope webhosting om uw Drupal website te hosten? Bij Goedkope Webhoster bent u aan het juiste adres!

Drupal is net als WordPress een gratis CMS platform platform voor het bouwen van dynamische websites met veel mogelijkheden en extra functies. Voor Drupal zijn verschillende betaalde en gratis plugins beschikbaar om het beheren van jouw eigen website of blog nog eenvoudiger te maken.
Ook heeft Drupal een breed assortiment aan gratis of betaalde templates. Met deze templates kan je gemakkelijk en snel jouw website een geheel eigen gezicht geven.

 

Drupal hosting

Met Drupal hosting van Goedkope Webhoster heb je de mogelijkheid om met Installatron, zonder technische kennis, snel en eenvoudig een Drupal website op te zetten. Met drie stappen ben je klaar om aan de slag te gaan.

Stap #1 Registreer een domeinnaam en kies een Goedkope Drupal hosting pakket tijdens het bestellen. Al onze hosting pakketten zijn geschikt voor Drupal.

Stap #2 Je ontvangt per e-mail van ons de inloggegevens van je pakket. Log in met deze gegevens.

Stap #3 Klik op Installatron en installeer Drupal.

Drupal website verhuizen

Heeft u een Drupal website en wil je deze website verhuizen naar ons Goedkope Drupal hosting pakket? Vul dan het vragenformulier in via onze website verhuisservice en wij helpen je met het verhuizen van jouw website naar ons Drupal webhosting platform.

Probeer goedkope Drupal hosting voor 1 euro per maand!

Direct bestellen

Copyright © 2017 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.