domeinnaam registreren. Een domeinnaam is het webadres waar jouw bezoekers jou kunnen vinden en waarop jouw website zichtbaar wordt. Dit is de eerste stap naar jouw online zichtbaarheid!

Hoe moet ik een domeinnaam kiezen?

Kies voor een slimme en sterke domeinnaam die iets zegt over jou, jouw website of jouw merk. Bedenk je bijvoorbeeld dat schildersbedrijf-jansen.nl meer informatie geeft over jouw bedrijf dan dat je alleen jouw eigen naam zou gebruiken. Denk ook goed na over de extensie waar je voor kiest. Ga je voor een .nl .com of toch liever een .eu extensie? Of misschien wel voor de minder bekende .shop of .design! Wij hebben een groot aanbod aan extensies waar je uit kunt kiezen maar denk goed na waar je voor kiest. Richt je je op de lokale markt dan is .nl logischer dan .com. Wil je zeker weten dat je geen kansen laat liggen zorg dan dat je beide vastlegt. Wist je dat al een .nl domeinnaam hebt voor slechts 3,99 per jaar!

Domeinnaam checken!

Wil je een domeinnaam registreren dan moet je natuurlijk weten of deze nog beschikbaar is. Begin met je domeinnaam checken door deze in te vullen in de domein checker. Kies vervolgens de extensie van je domein.

Domeinnaam registreren voor jou

Nu kun je je domeinnaam registreren waardoor je zeker weet dat hij voor jou vastgelegd is. Mocht jouw domeinnaam al bezet zijn, dan is deze mogelijk nog wel beschikbaar met een andere domeinnaam extensie en kun je deze domeinnaam checken en vervolgens dit domein registreren. Uiteraard hoef je niet maar één domein te registreren. Je kunt bijvoorbeeld ook hetzelfde domein vastleggen met verschillende extensies zodat je zowel de .nl als de .com in je bezit hebt. Maar ook het meervoud of jouw merknaam als extra domein.

Waarom een domeinnaam registreren bij ons?

  • Keuze uit 350+ domeinextensies;
  • Al vanaf €3,99 per jaar!
  • Gratis doorverwijsservice
  • Direct en snel te koppelen aan een webhostingpakket

Na de registratie van het domein kun je in ons cPanel klantenpaneel kiezen of je er al direct webhosting aan wilt koppelen of dat je domeinnaam wilt verwijzen naar een ander domein. Heb je nog geen plannen voor een website? Geen probleem! Je kunt je domein wel alvast gebruiken om emails mee te verzenden na registratie van de e-mail hosting. Ook dit kun je direct na het vastleggen van het domein regelen.

Domein registreren of verhuizen

Heb je al ergens anders een domeinnaam vastgelegd dan hoef je niet opnieuw een domeinnaam te registreren bij ons maar dan kun je deze gemakkelijk verhuizen naar ons. Je vraagt dan bij je huidige registar de verhuiscode op van jouw domein en je vult deze in in onze domeinnaam verhuisservice. Jouw domeinnaam staat nu bij ons geregistreerd en je kunt direct profiteren van onze aanvullende diensten zoals e-mail of webhosting.

Domein geregistreerd en dan?

Stel je wilt een domein registreren maar hebt nog geen plannen voor een website of voor e-mail? Dat is geen probleem! De domeinnaam staat voor jouw geregistreerd en staat als het ware geparkeerd totdat je besluit wat je volgende stap zult zijn. Voor slechts €3,99 heb je jouw domeinnaam al veilig gesteld! Ben je er aan toe om jouw website te gaan maken? Dan breid je op dat moment snel en simpel je pakket uit met onze flexibele hostingpakketten en kun je direct beginnen met je website bouwen of met e-mailen.

Bestel vandaag nog uw unieke domeinnaam

Domeinnaam bestellen


Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.