cPanel, professioneel en gebruiksvriendelijk

Het controlepaneel waar u de beschikking over krijgt bij het afsluiten van een webhostingpakket is uiteraard van zeer groot belang. U gaat deze dan ook veel meer gebruiken dan u misschien op het eerste zicht zou vermoeden. Wij hebben er als webhostingbedrijf voor gekozen om gebruik te maken van het cPanel controlepaneel. Het betreft hier een fantastisch stukje software dat zich met recht en rede één van de beste webhosting controlepanelen ter wereld mag noemen.

Wat is cPanel precies?

cPanel kunnen we het best omschrijven als een grafisch web-based webhosting controlepaneel. De gebruiksvriendelijke en overzichtelijke lay-out waar dit controlepaneel om bekend staat zorgt er voor dat ze zeer toegankelijk is in gebruik en dat voor iedereen die webhosting nodig heeft. Bovendien maakt cPanel het mogelijk om vanuit één enkel beginscherm alle handelingen uit te voeren die u wenst. Wilt u extra domeinnamen aan uw pakket koppelen, dient er een nieuwe database te worden aangemaakt en / of wilt u nieuwe e-mailaccounts aanmaken? Het is allemaal in een handomdraai mogelijk en dat zonder dat er ook maar enige technische kennis is vereist.

cPanel helpt u bij het realiseren van uw website

Dat cPanel door de jaren heen is uitgegroeid tot één van de beste en meest populaire webhosting controlepanelen op de markt is voor een niet onaanzienlijk deel te danken aan haar gebruiksvriendelijke en bovendien zeer omvangrijke karakter. cPanel gebruiken zorgt er namelijk niet alleen voor dat u steeds een perfect zicht blijft houden op uw webhosting, daarnaast kan ze u ook helpen om uw website te realiseren. De zogenaamde Installatron applicaties die vanuit het cPanel controlepaneel kunnen worden geïnstalleerd maken de installatie van interessante software als het phpBB forum, maar ook WebCalendar en MediaWiki een behoorlijk stuk eenvoudiger. Bovendien is ook het opzetten van een CMS met de aanwezigheid van WordPress, Joomla en Drupal een fluitje van een cent.

Eenvoudig en veilig beheren van al uw bestanden

Wanneer u de keuze maakt om gebruik te maken van cPanel hosting zult u kunnen vaststellen dat er niet alleen een uitstekende gebruiksvriendelijkheid, maar ook veiligheid wordt gerealiseerd. Alle bestanden die u op uw webhostingpakket plaatst kunnen door middel van het cPanel controlepaneel perfect naar eigen inzicht worden beheerd. Bovendien maakt u zeer eenvoudig nieuwe FTP-accounts aan waardoor u anderen met beperkte permissies toegang kunt verlenen tot de directory van de website. Dit zorgt er voor dat u perfect het werk dat aan uw website moet gebeuren kunt uitbesteden zonder dat u hierdoor extra risico’s loopt.

Altijd een duidelijk zicht op uw verbruik

De kostprijs die u als klant voor een webhostingpakket dient te betalen is altijd afhankelijk van de specificaties waar deze over beschikt. Het spreekt dan ook voor zich dat u ten allen tijd een goed zicht wil hebben op uw verbruik. Dat is in cPanel werkelijk geen enkel probleem. Meteen bij uw aanmelding wordt reeds duidelijk hoeveel schijfruimte er in gebruik is, maar ook over hoeveel beschikbaar dataverkeer u nog beschikt. Ook alle andere limieten en hun verbruikte capaciteit worden duidelijk aangegeven waardoor u nooit voor vervelende verrassingen zult komen te staan. Het cPanel controlepaneel zorgt er dan ook voor dat u nooit het overzicht over uw webhostingpakket verliest.

Uw e-mail in eigen beheer

Uw e-mailadres is voor u ongetwijfeld van cruciaal belang. Het is door de jaren heen echter helaas te vaak gebeurd dat providers er voor kozen om er mee op te houden waardoor u in de problemen kwam te zitten. Dat behoort nu definitief tot het verleden. Door te kiezen voor cPanel hosting beschikt u namelijk over de mogelijkheid om volledig zelf uw e-mailaccounts te beheren. Zowel voor wat het aanmaken van nieuwe e-mailaccounts als het beheren van uw bestaande exemplaren betreft biedt cPanel u een zeer gebruiksvriendelijke oplossing. Ook het instellen van forwarders waarbij er e-mails automatisch worden doorgestuurd evenals automatische antwoordberichten is perfect mogelijk wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van het cPanel controlepaneel.

Meten is weten

Kiezen voor cPanel webhosting is kiezen voor een webhosting oplossing waarbij u zeer interessante en eigenlijk zelfs cruciale data krijgt aangereikt. Zo is het vanuit het cPanel controlepaneel perfect mogelijk om gedetailleerde statistieken van de bezoekers van uw website op te vragen. Bovendien kunt u ook eventuele foutmeldingen monitoren en daar meteen op anticiperen. Op deze manier levert cPanel ook een structurele bijdrage aan het verbeteren van de gebruikservaring van uw website of webshop en stimuleert het de ranking in de zoekresultaten. Dit alles is standaard mogelijk voor elke cPanel gebruiker.

Ook interessant voor de gevorderde gebruiker

Dat cPanel webhosting interessant is voor iemand die op zoek is naar een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webhosting oplossing mag inmiddels wel duidelijk zijn. Wat echter wanneer u reeds een meer gevorderde gebruiker bent? In dat geval zult u wellicht nood hebben aan enkele belangrijke, extra functies. Onder het tabblad ‘Geavanceerd’ van cPanel is het mogelijk om cron-taken in te stellen, kunt u de DNS volgen en speciale foutpagina’s maken. Uiteraard is dit slechts het puntje van de ijsberg en biedt cPanel hosting ook de meer ervaren gebruiker alles waar hij of zij naar op zoek is.

Een kwalitatief controlepaneel voor elke gebruiker

Kiezen voor cPanel webhosting zorgt er voor dat u kunt rekenen op de unieke kracht van één van ’s werelds beste en tevens ook meest populaire controlepanelen. Het cPanel controlepaneel is zowel gebruiksvriendelijk als geavanceerd waardoor ze de verwachting van elke type gebruiker moeiteloos weet in te lossen. Wilt u eveneens kennis kunnen maken met de sublieme voordelen die cPanel webhosting met zich meebrengt? Kies er dan vandaag nog voor om één van onze verschillende, bijzonder interessante cPanel hosting pakketten af te sluiten!

Bestel vandaag nog webhosting met cPanel

Direct bestellen


Copyright © 2019 | Goedkopewebhoster.nl (kvk 67095402)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.