OVER ONS

De reeds gevestigde webhosters zijn opgericht in de tijd dat computers en opslagmedia (bijvoorbeeld harde schijven) relatief duur waren. Tegenwoordig zijn alle electronica produkten zoals televisies, computers en opslagmedia veel goedkoper. De webhosters die vanaf het eerste moment webhosting aanboden hanteren echter nog steeds de oude prijzen en zijn soms zelfs nog meer gaan vragen voor hun diensten.

Goedkopewebhoster doet het anders! Wij bieden webhosting aan tegen een zeer concurrerende prijs, waardoor wij ons onderscheiden van andere webhosters. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit en service.

Omdat wij telefonisch niet bereikbaar zijn voor vragen kunnen wij de kosten laag houden. Goedkopewebhoster heeft een support ticket systeem dat bereikbaar is via onze website. Nadat u uw support ticket heeft verzonden zal onze helpdesk deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Goedkopewebhoster is een betrouwbare partner voor al uw internet zaken.

De diensten van Goedkopewebhoster zijn geschikt voor zowel particulieren als het midden- en grootbedrijf. Wij werken altijd met de laatste updates van software en zorgen voor een optimale bescherming van uw website.

U betaalt bij ons een vaste prijs, wij hebben geen kleine lettertjes en u krijgt dus geen vervelende verrassingen achteraf. U heeft geen langlopend contract en geen opzegtermijn. Betaalt u uw volgende factuur niet? Dan zien wij dit als een opzegging.

Via ons controlepaneel cPanel heeft u de volledige controle over uw hosting pakket. Hier kunt u onder andere uw e-mails lezen, website statistieken bekijken en uw scripts met 1 druk op de knop installeren.

Uw bestelde pakket wordt direct geactiveerd zodra de betaling is ontvangen, dus geen lange wachttijden.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het online ticket systeem.

Goedkopewebhoster

Contactgegevens

Goedkopewebhoster.nl
cs@goedkopewebhoster.nl

Today ISP B.V.
Boyleweg 10
3208 KA Spijkenisse
Nederland

BTW-nummer: 8136.39.311.B01
KvK Rotterdam: 24368127

Voordelen van Goedkopewebhoster

  • Geen setupkosten
  • Geen vervelende reclameboodschappen op uw website
  • Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes
  • Geen opzegtermijn, geen stilzwijgende verlenging
  • Snelle en betrouwbare servers
  • Regelmatige updates van software
  • Professionele helpdesk
  • U kunt onbeperkt backups maken van uw website via het controlepaneel
  • Onze webhosting is zeer geschikt voor Joomla-websites (PHP SAFE MODE OFF optie)
  • Installatron: snel en eenvoudig scripts installeren zonder technische kennis (waaronder Joomla!)

Betaalbare webhosting
& domeinregistratie


www.goedkopewebhoster.nl/infobutton

Goedkopewebhoster.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24372169. | Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.